Vi testade catering i Älmhult

Den här bloggen handlar, som ni är bekanta med, om olika mat och dryck-upplevelser, som jag vill vara med och guida er i. Mat och dryck är mina största intressen här i livet, och jag har turen att få dela med mig av mina erfarenheter med er. Den här gången var det dags att testa catering i Älmhult. Tillfället passade bra då vi skulle fira min mammas 60-årsdag, och eftersom jag mer än gärna testar nya restauranger och firmor passade det sig utmärkt att testa Gott Liv by Pia. 

Firman är verksam i Osby, Älmhult och Göinge med omnejd. Firman ser till att förse sina kunder med smörgåsmat för alla tillfällen. Genom ett gediget intresse för mat och servicekänsla så blev Gott Liv by Pia till. Det passar så bra i olika sammanhang, smörgåstårtan på familjehögtiden, landgången på filmkvällen eller smörrebrödet på jobblunchen. Om man inte är sugen på landgång eller smörgåstårta kan man alltid prova chilimarmeladen. Firman älskar mat och älskar Catering. Vi beställde lite av varje; smörgåstårta, landgång och lite allt möjligt. Vi blev så nöjda med all mat som vi beställde! Min mamma var överlycklig, och det var gästerna också.