Måste sluta med småätandet

Så många gånger som min tandhygienist har sagt till mig att sluta småäta, minst lika många gånger har jag gjort det. Verkar vara omöjligt för mig att sluta äta godis och det lyckas nästan alltid blir minst någonting onyttigt varje dag. Vet inte ens om jag vågar säga det nästa gång jag går till min tandhygienist på Tandhygienisten i Vasastan. Tror nästan att jag måste ljuga och säga att jag har slutat och äter lite mer sällan och lite nyttigare. Jag vet, det är inte bra och hon kommer att genomskåda mig direkt. Kanske borde jag bara försöka att verkligen kunna äta lite mindre onyttigt och inte lika ofta och förhoppningsvis så kommer det att funka.

Kommer väl att få lite mindre ont i tänderna då också och så kommer det att bli bättre. Vet inte vad jag ska göra utöver att bara göra lite andra saker också, får väl göra så att jag tar och pratar med min tandhygienist nästa gång jag är i Vasastan och går förbi Tandhygienisten och så kanske hon har något helt otroligt bra tips på hur jag kan bli av med mitt sötsug och på så sätt undvika att äta riktigt så mycket sötsaker och mat hela tiden som jag gör nu. För det är inte det att jag vill äta det utan snarare bara det att jag hela tiden hamnar i situationer där folk ska fika eller göra annat sådant och där det då blir helt omöjligt att försöka att inte göra det utan något annat istället.