En foodtruck på Östermalm

Hej igen, alla fina läsare! Som många av er säkert redan vet om så skriver jag ju en hel del här på bloggen om saker och ting som har med mat och dryck att göra och nyligen så nämnde jag ju det här med en foodtruck som ni bland annat kan finna på Östermalm, Södermalm, Ekerö, Bromma och andra områden runt om i Stockholm. Efter att jag nämnde detta så var det ju faktiskt rätt så många av er från just dessa områden som hörde av er och ville veta lite mer, eller rättare sagt ville veta vad denna foodtruck heter, och därför så är det precis detta som jag hade tänkt att jag skulle ta och dela med mig lite mer av här idag. Denna foodtruck heter inget annat än Pizzatrucken och jag tycker utan tvekan att det här alltså är någonting som ni ska kika lite närmare på ifall det nu är så att ni är intresserade av att äta riktigt god och kvalitativ italiensk pizza. De är oerhört duktiga när det kommer till det som de sysslar med och ifall ni har möjlighet att komma förbi Pizzatrucken, så hoppas jag att ni tar vara på tillfället och faktiskt smakar på deras oerhört goda pizzor. Hur som helst, så ska jag försöka att inte skriva ett så himla lång inlägg nu, men jag hoppas verkligen på att detta nu kommer att kunna vara lite behjälpligt för alla dem av er som nu då ville veta vad de hette och vart lite mer exakt vart de kan befinna sig. Ifall ni skulle vilja ta och kika vidare lite på detta, så tycker jag absolut att ni dessutom ska klicka er vidare till deras egna sida här på nätet som ni bland annat då kan finna genom länken lite högre upp här i inlägget!